.

Toneel lessen voor jong en oud

 

Hou jij ook zo van acteren? Af en toe helemaal de remmen los, in de huid kruipen van iemand anders? Dan is deze groep iets voor jou!

Toneel voor kinderen

Speel jij graag iemand anders? Even in de huid kruipen van een kapitein? Of zeemeermin? Baby of Alien? Alles kan in de toneelgroep. Je leert je te uiten dmv emoties, je werkt samen met andere kinderen aan een eigen bedachte voorstelling en je leert dat een verhaal altijd anders af kan lopen dan je dacht! Een actieve les vol fantasie en beleving!

 

Leeftijd:                     8 tot 12 jaar

Dag:                           Maandag 17:00 -18:00 uur 

Prijs:                           90 euro per Blok  (Blok 2 jan/maart /Blok 3 april/juni) 

 

Toneel voor Teens

Is zingen en dansen niet jouw ding, maar hou je wel van acteren? Wil je in de huid kruipen van iemand anders? Dan is deze les iets voor jou! Je leert te improviseren, omgaan met emoties en ontdekken wie jij bent op het toneel. Ook leer je hoe je jezelf moet presenteren en hoe je rustig kunt blijven in spannende situaties. Maar bovenal wordt er erg veel gelachen en is het een goede uitlaatklep! 

Leeftijd:                     12 tot 17 jaar

Dag:                           Maandag 18:00 -19:00 uur 

Prijs:                           90 euro per Blok  (Blok 2 jan/maart /Blok 3 april/juni)

 

Toneel voor volwassenen

Hou jij ook zo van acteren? Af en toe helemaal de remmen los, in de huid kruipen van iemand anders? Dan is deze groep iets voor jou! Je leert te improviseren, omgaan met emoties, ontdekken wie jij bent op het toneel. Hoe hou je de aandacht vast? Hoe speel je humoristisch? Dit zijn allemaal vaardigheden die je leert in een groep waar je uiteindelijk een stuk mee op de planken zet! Het instapniveau zal bij iedereen verschillend zijn, maar zo zal er ook voor iedereen ruimte zijn om van elkaar te leren. We spelen om de 1,5 jaar een grote voorstelling om genoeg tijd te houden voor improvisatie en techniek.

Voor iedereen vanaf 18 jaar is er plek. Dus misschien ben je 65: Twijfel niet langer en zet die stap! Kom een keer meedoen.

Leeftijd: 18 +
Dag: Maandag en Dinsdag
Tijd: 20:30 – 22:30 uur

 

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@tintelbelle.nl

Hopelijk zien we je snel!

Inschrijven cursussen en workshops

Betaling via iDeal of overboeking, factuur ontvangt u per mail binnen 1 week na inschrijving. Houd uw spam in de gaten, het kan zijn dat hij daar beland.