Of je nu lesgeeft, een workshop verzorgt of zelf het podium betreedt, alles staat of valt met je eigen kracht en overtuiging. Jezelf kunnen en durven zijn is moeilijk in deze drukke en prestatiegerichte maatschappij. Ik vond dat er een plek moest komen waar juist aandacht is voor het allerbelangrijkste.....jijzelf! En zo ontstond Tintelbelle.

Mijn passie is theater en muziek maar zeker ook mensen. Ik wil niks liever dan mijn passie delen en anderen laten voelen wat muziek en theater met je doet.
Door mijn ervaringen op en naast het toneel ben ik er van overtuigd dat het echte talent schuilt in je hart en ziel....

En zo is het gekomen...

2009 2010 561 sound of music

Op de set met Wieneke en Alexandra

Het zingen en dansen zat er al vroeg in! Mijn moeder zei nog voor mijn eerste jaar "Die gaat naar de kleinkunst", ze had helemaal gelijk, er stroomt theater door mijn aderen.

Iedere schoolvoorstelling stond ik vooraan om mee te doen en ook de lessen dans en zang waren niet aan te slepen. Mijn theaterhart ging pas echt kloppen na het zien van de musical Miss Saigon. Toen dacht ik alleen maar "Dat wil ik ook....ooit!", maar de weg ernaartoe zou zwaar worden en niet zonder hobbels. Dus na mijn Mavo begon ik vol goede moed aan de opleiding Onderwijsassistente.

Ondanks mijn diploma op zak voelde ik aan alles dat ik mijn theaterhart moest volgen.

Mary Poppins

fotos 2009 2010 649

Tijdens de repetitie van Mary Poppins, ik ben de 3e van links!

April 2010 had Joop van de Ende de Europese première van 'Mary Poppins' in het Circus Theater te Scheveningen. Deze mooie productie heb ik 1,5 jaar met veel plezier gespeeld. Ik stond in mijn understudyrollen als Miss Andrew en Mrs. Brill naast o.a Noortje Herlaar, Sophie Veldhuizen, William Spaaij, Maike Boerdam en Marjolijn Touw.

Een stukje uit de musical tijdens een optreden bij Carlo's zaterdagavond Lotto op RTL4. Je kunt me herkennen aan de groene jurk!

Video: www.youtube.com/watch?v=CeerWB_XrUM

Sound Of Music

In deze prachtige musicalklassieker heb ik de rol van onder meer Frau Schmidt mogen vervullen.

In het wonderlijke theater van De Efteling heb ik mogen spelen met sterren als Wieneke Remmers, Rein Kolpa, Anouk Maas, Inge Ipenburg en Koen Crucke.

Samen met onder andere Peter van de Velde stond ik (in Antwerpen) in de Vlaamse versie van The Sound Of Music op het toneel. De meesten kennen hem beter als Piet Piraat!
 

Video: www.youtube.com/watch?v=ffsJwkYTbNc

De CV van Isabelle Murg - Van Gelderen

fotos isa 081fotos 2009 2010 573fotos 2009 2010 681 1fotos 2009 2010 623fotos 2009 2010 54886F7

 • Ik werd in 2002 aangenomen op de voorlopleiding van het Conservatorium Tilburg en daarnaast ook voor de musicalfactory van het Factorium Tilburg. Deze opleidingen volgde ik twee jaar.

 • In 2004 werd ik aangenomen op de vakopleiding Muziektheater van het Conservatorium. Ik volgde samen met mijn mede klasgenoten o.a Freek Bartels, Pearl Jozefzoon, Marle Martens en Niels Jacobs verschillende lessen van o.a Edward Hoepelman, Julia Bless, Roeland Vos, Katrien Verheijden en Marc Krone.

 • Ik volgde vele masterclasses van o.a. Pia Douwes, Paul Eenens en Wieneke Remmers.

 • Speelde in "Merrily we roll along", "Rent" en "De vliegende hollander" deze laatste samen met o.a Doris Baaten, Rene van Kooten en Henk Poort in het M-lab te Amsterdam.

 • In 2008 studeerde ik Cum Laude af met mijn zelfbewerkte voorsteling "Raak me aan".

 • In augustus van dat jaar werd ik aangenomen voor de musical "The Sound of Music" in de rol van frau Schmidt /non. En speelde deze met veel plezier in het Efteling Theater. Na het populaire vlaamse tv programma "Op zoek naar Maria" speelden we ook in de stadsschouwburg van Antwerpen.

 • In februari 2010 begon het avontuur "Mary Poppins".

 • Met een kindje in je buik op de randen van de daken tappen, of volle bak in de schijnwerpers staan eist zijn tol, dus in april 2011 stopte ik met de shows om nog even van mijn zwangerschapsverlof te mogen genieten.

 • Sinds 2011 ben ik actief als docent, zangeres, presentatrice, coach en moeder.

 • In september 2014 werd ik zelfstandig, en ging er een langekoesterde droom in vervulling in de vorm van "Tintelbelle".

Regie projecten

Naast het geven en uitvoeren van theater, zang en dans, ben ik ook actief als regiseusse. De afgelopen jaren heb ik al verschillende mooie projecten mogen begeleiden. Hieronder een overzicht van enkele van deze projecten.

Juni 2014
"Zomerjeuk" door "De zingende Koffiekar.
www.dezingendekoffiekar.nl

 • Regie en zangcoach.

Oktober 2013
"Reis rond de wereld" door de "De zingende koffiekar " Samen met het volwassen leerlingenorkest van Musis Sacrum.

 • Regie, scriptbewerking en zangcoach.

Februari 2013
"Een pot nat" Een rockopera door leerlingen en docenten van het Onze Lieve Vrouwe Lyceum Breda.

 • Regie en scriptbewerking.

November 2012
"Welcome to the sixties" Jubileum voorstelling van toneelgezelschap Het Cabaneel

 • Regie,scriptbewerking en zangcoach.

November 2011
"Twist" door zanggroep Spirit samen met fanfare Euterpe.

 • Regie,scriptbewerking,zangcoach en danscoach.

http://www.bndestem.nl/regio/oosterhout/twist-een-oud-sprookje-in-een-nieuw-jasje-1.351801