.

Musical

Zingen, acteren en dansen! En dat allemaal tegelijk! Onmogelijk? Bij Tintelbelle leer je dmv van spelletjes, improvisatie, dansexpressie, zangoefeningen en natuurlijk pop- en musicalliedjes op een hele fantasierijke manier op het podium te staan. En weet je….Pippi Langkous zei het al;

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

MusicalTintels

Hou jij ook zoveel van zingen, dansen en acteren? In deze leuke afwisselende lessen leer je het musical vak spelenderwijs. We zingen leuke, bekende en onbekende liedjes. We dansen de gekste en mooiste dansen. We spelen trol, kabouter, heks, vader, koningin of straatmuzikant. Kortom een les boordevol uitdagende spellen en opdrachten die het beste, gekste en meest onbedenkbare in je naar boven halen! Je creativiteit en fantasie wordt aangesproken en ten volste tot uiting gebracht in een Musical Tintelles.

Samen met je groep werk je toe naar een echte eindvoorstelling, waar je uiteindelijk het mooiste gevoel op het toneel zal ervaren, het applaus!

Van groep 3 t/m 8

MusicalTeens

In een musical gebeurt van alles tegelijk. Dansen, acteren en natuurlijk zingen! Dat is in het begin natuurlijk een flinke uitdaging, maar in deze lessen ga je dat voor elkaar krijgen!

Leuke en afwisselende lessen waar je naast alleen acteren, dansen en zingen ook leert om samen te werken in een groep. Of gewoon met z’n twee. Je leert waar jouw kracht ligt en je creativiteit wordt aangesproken. Samen werken we toe naar een echte spetterende eindmusical!

Van 12 tot 18 jaar

MusicalClass 18+

Stel; je houdt van zingen, acteren en dansen, maar je vind het heel spannend om te doen, of denkt dat je het niet net zo ‘goed’ kunt als anderen? Of heb je juist al veel ervaring en zoek je verdieping? Dan zit je bij Tintelbelle goed!

Wij werken graag samen met jou aan jouw persoonlijke kwaliteiten. Door alle facetten van musical aan bod te laten komen, komen we erachter waar dat talent verscholen zit en gaan we dat uitvergroten! We gaan aan de slag met improvisatie, theaterteksten, liedinterpretatie, zangtechniek, ademhaling, ontspanning, samenwerking, samenzang en nog veel meer!

Doe je mee?

18+

Data en prijzen

Inschrijven cursussen en workshops

Betaling via iDeal of overboeking, factuur ontvangt u per mail binnen 1 week na inschrijving. Houd uw spam in de gaten, het kan zijn dat hij daar beland.