MusicalTeens

20160412 222051 3 1

In een musical gebeurt van alles tegelijk. Dansen, acteren en natuurlijk zingen! Dat is in het begin natuurlijk een flinke uitdaging, maar in deze lessen ga je dat voor elkaar krijgen!

Leuke en afwisselende lessen waar je naast alleen acteren, dansen en zingen ook leert om samen te werken in een groep. Of gewoon met z'n twee. Je leert waar jouw kracht ligt en je creativiteit wordt aangesproken. Samen werken we toe naar een echte spetterende eindmusical!

Leeftijd: 12 tot 18 jaar

Wanneer: woensdag 18:30 uur tot 20:00 uur 

 

MusicalTintels

Hou jij ook zoveel van zingen, dansen en acteren? In deze leuke afwisselende lessen leer je het musical vak spelenderwijs. We zingen leuke, bekende en onbekende liedjes. We dansen de gekste en mooiste dansen. We spelen trol, kabouter, heks, vader, koningin of straatmuzikant. Kortom een les boordevol uitdagende spellen en opdrachten die het beste, gekste en meest onbedenkbare in je naar boven halen! Je creativiteit en fantasie wordt aangesproken en ten volste tot uiting gebracht in een Musical Tintelles.

Samen met je groep werk je toe naar een echte eindvoorstelling, waar je uiteindelijk het mooiste gevoel op het toneel zal ervaren..........

Het applaus!

Leeftijd: 5 t/m 12 jaar

 

Inschrijven