.

Dans

 

PeuterTintels

Dansplezier voor de aller-allerkleinsten!

Samen duiken we in een wereld waar je vanalles kunt beleven, uit mag beelden en kunt dansen. Peuters hebben een geweldige fantasie en kunnen vaak meer dan je misschien dacht! Laat je peuter een proefles doen en hij of zij zal je zelf vertellen of ze dit elke week wel zou willen doen! 

Leeftijd: van 2½ tot 4 jaar

Tijd: 40 min op Vrijdag-  en zaterdagochtend (zie rooster)

Prijs: 195 euro per seizoen

 

KleuterTintels:

Een vrolijke toegankelijke kinderdansles waar je echt jezelf mag zijn!

Door het werken met verschillende thema’s spreken de kinderen hun eigen creativiteit en fantasie aan. Ze worden spelenderwijs bekend gemaakt met verschillende ballet- en danstechnieken.
Samen dansen, aandacht voor elkaar en leren luisteren naar instructies zijn belangrijke punten in deze les. Bovenaan staat natuurlijk vooral veel plezier in dansen met elkaar!

Leeftijd: Van 4 t/m 6 jaar

Tijd: 45 min op Vrijdag-  en zaterdagochtend (zie rooster)

Prijs:  200 euro per seizoen (incl. Voorstelling)

 

DansTintels:

Als je wat groter bent, is het natuurlijk nog steeds leuk om door je fantasie en creativiteit in beweging te komen. Vaak heb je wat meer behoefte aan techniek en uitdaging. In deze les wordt dat perfect gecombineerd!

Er is ruimte voor jouw creativiteit en we werken samen aan ballettechniek. Het wordt steeds een beetje moeilijker, maar er blijft aandacht voor ieder kind. Dansen is vooral heel leuk en dat moet het ook blijven!

 Leeftijd: van 7 t/m 9 jaar 

Tijd: 60 min op zaterdagochtend (zie rooster)

Prijs: 265 euro per seizoen (incl. voorstelling

Inschrijven cursussen en workshops

Betaling via iDeal of overboeking, factuur ontvangt u per mail binnen 1 week na inschrijving. Houd uw spam in de gaten, het kan zijn dat hij daar beland.